Пирин си хареса ненужен в Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:13 / 06.05.2016
1484
Пирин (Благоевград) може да се подсили с ненужен в Черно море. Това е крайният защитник Педро Еуженио, съобщава "Тема спорт".

Португалецът бече бе освободен от варненци. Той дойде на "Тича" през септември миналата година, като записа 16 мача и 1 гол в елита.

Еуженио обаче не успя да си спечели титулярно място и в повечето случаи бе резерва. У нас португалецът игра още за Хасково (2014/15) и Берое (2012/13).

Бранителят обаче има още един вариант от А група пред себе си, над който умува.

Орлетата почти сигурно се спасиха от изпадане, след като имат 5 точки аванс пред последния Монтана, който се очертава да е на баража.

Старши треньорът Наджи Шенсой все още не е решил дали ще приеме предложения му нов договор. Вероятността обаче това да се случи не е никак малка.

В този кръг Пирин Бл почива и използва паузата за контрола с ПАОК Солун, която бе загубена с 0:3. След близо седем месеца пауза в игра след контузия се завърна Еденилсон Бергонси. Неговото бъдеще и това на другия бразилец в тима Маркиньос остават неясни. Ръководството се колебае дали да ги задържи и за следващия сезон.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).