Никола Спасов: Няма да правя трагедия, ако напусна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:57 / 06.05.2016
1003
Наставникът на Черно море Никола Спасов обяви, че докато е желан на "Тича", ще остане на работа в клуба.

Ето какво още каза специалистът пред камерата на Диема спорт веднага след победата над Берое с 1:0:

"Труден мач, Берое са труден отбор с много възможности, започнахме неуверено двубоя. Имаше доста напрежение в отбора. Момчетата се адаптираха бързо към неудобния за игра терен. Това е пътят. Силни сме като отбор, днес момчетата го показаха, искам да ги виждам като днес".

"Имаше интересни ситуации и пред двете врати, надиграхме ги в точния момент. Трябваше да излезем от лошата ситуация, в която бяхме изпаднали. Имаше спорни ситуации и за двата отбора. Ние нямаме изпълнители за постепенни атаки, а трябваше с по-малко пасове да играем".

"Живко Петков си тръгва със сигурност, до една седмица ще има яснота, кой ще остане и кой не. След мача с Монтана искам да имам яснота. Курьор, Бакари, Клок, Стенио, все още не са казали "да" на клуба. Докато ме искат в Черно море ще работя тук. Няма да направя трагедия ако напусна клуба".




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).