Никола Спасов: Явно играчите ми не искаха толкова успеха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
20:14 / 10.05.2016
835
Треньорът на Черно море Никола Спасов остана разочарован от загубата с 2:3 от Монтана. Специалистът се изказа доста критично към своите футболисти.

"В крайна сметка футболистите ни не бяха толкова концентрирани, не искаха толкова победата, направихме много индивидуални груби грешки. Последният гол беше една голяма грешка", заяви Спасов пред камерата на Diema Sport.

"Във всеки един мач искам да играем за победа, но днес избягахме от това желание. Виждате как се разви мачът - гол за гол. Имахме намерение да си тръгнем с трите точки от Монтана, но не бяхме толкова настоятелни, липсваше духът в отбора и това да вземем мача на всяка цена."

"Първенството влезе в такъв стадий, че вече всичко се знае и мотивацията пада. Но трябваше да искаме да вземем мача на всяка цена", допълни още Спасов.

"Бакари не можа да влезе в добро състояние и затова игра малко минути, но аз съм длъжен да го пускам с идеята, за да е в по-добро състояние и в по-добра форма. В крайна сметка имахме нашите шансове, търсех победата до последния момент, последната ми смяна продиктува точно това", завърши треньорът на "моряците".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).