Ас на Черно море бяга в Минск

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 13.05.2016
1635
Матиа Курьор е първият чужде­нец, който със сигурност ще на­пусне Черно мо­ре след края на сезона. Роденият в Мартиника футболист е подписал вече договор с клуб от чужбина.

Най-вероятно става дума за беларуския гранд Динамо Минск, твърди "Меридиан мач".

Матиа Курьор е един от футбо­листите в Черно море, на които контрактите из­тичат в края на сезона. Другите са Бакари, Стенио и Марк Клок.

Ръководството на "моряците е от­правило оферти за нови договори на чужденците, но в тях няма увеличение на заплатите. Зара­ди това те на то­зи етап отказват да ги подпишат.

Към Матиа Курьор имаше сериозен интерес от страна на Лев­ски и не толкова сериозен от Лудогорец. Халфът обаче явно пред­почита да про­дължи кариерата си далеч от Бъл­гария.

От "Тича" твърдят, че мно­го скоро ще отпадне още една въпросителна около Черно мо­ре - и Бакари ще подпише с чужд клуб. Нападате­лят, който също беше близо до трансфер на "Герена" в един мо­мент от кариера­та си, е в напред­нали преговори с клуб, който се състезава на из­ток от България.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).