Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (7)
Трета поредна победа на Черно море на "Тича" след класика срещу Ботев
Автор: Екип Varna24.bg 19:54 / 14.05.2016Коментари (59)1620
Черно море разгроми Ботев с 3:0 в мач от 34-ия кръг в "А" група, който се игра на стадион "Тича" във Варна. Бакари, Георги Илиев и Матиа Курьор се разписаха за домакините. По този начин жълто-черните продължиха с пропадането си и вече 8-ми пореден мач не познават вкуса на победата.

В същото време "моряците" постигнаха трети пореден успех пред своя публика. Така Ботев остана на 7-о място с актив от 30 точки, докато Черно море е 6-и с 38 точки.

Още в 4-ата минута домакините можеха да открият резултата. Това стана след бърза контра атака и дълго центриране към Бакари. Нападателят стреля от въздуха с левия крак, при което топката срещна гредата.

Десетина минути по-късно атака на Ботев завърши с удар на Васев, но право в ръцете на вратаря Китанов.

Черно море поведе в 25-ата минута след груба грешка на вратаря Виктор Голас. Капитанът Георги Илиев центрира в наказателното поле, където бразилецът излезе неразчетено и Бакари безпроблемно засече с глава в опразнената врата - 1:0.

В 38-ата минута Лазар Марин излезе на стрелкова позиция, но не уцели вратата.

В началото на второто полувреме Ботев пропусна идеален шанс за изравняване на резултата. Серкан Юсен получи пас пред наказателното поле и шутира, но топката профуча на сантиметри от гредата в аут.

В 56-ата минута Бакари проби сам до вратата на Ботев и пробва удар към Голас, но само намесата на Филипов предотврати нов гол във вратата на "жълто-черните".

Три минути по-късно Черно море реши мача с втори гол. Негов автор бе капитанът Георги Илиев, който получи пас в пеналта, финтира с лекота Йордан Христо и насочи топката в долния ляв ъгъл на вратата за 2:0.

В 88-ата минута Филип Филипов загуби по елементарен начин топката от Курьор, той напредна сам срещу вратаря Голас и технично го прехвърли за крайното 3:0.

Черно море: Георги Китанов, Траян Траянов, Михаил Венков, Пламен Николов, Матиас Курьор, Стенио, Марк Клок, Георги Илиев (74- Иван Вълчанов), Даниел Георгиев, Симеон Райков (64- Владислав Романов), Бакари (76- Живко Петков).

Ботев: Виктор Голас, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Филип Филипов, Йордан Христов, Радослав Апостолов (71- Милко Георгиев), Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов (82- Исмет Рамадан), Милен Гамаков, Божидар Васев, Серкан Юсеин.


Още по темата: общо новини по темата: 3
14.05.2016
12.05.2016
12.05.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да го духат всички разбирачи.За какво ви е виновен Костов ??? Най-напред клуба трябва да се отърве от Рендето, Молива, Белия, Чакъров, треньора на вратарите, от некадърният ни "капитан", сестра му, и от останалите парашутисти и пиявици в клуба.До къде я докарах ме, фланелката с един номер, а гащетата с друг номер.Да ли ако в профи. клуб, се случи такова нещо, домакина ще си запази работата ???
0
 
 
Г-н Костов, г-н Марков, г-н Палийски, г-н Чандъров завинаги едни от жълтите!
+2
 
 
Хайде де, Костовой, изчезвай де палячо. Изчерпан си, кога толкова дълго си бил треньор на един отбор. Изпразни стадиона бе, некадърнико, разби отборчето.и стига плямпа глупости, че стана медийна звезда.
0
 
 
Няма смисьл от подигравки зареди 2ма малумника наще пишат глупости визирим Хоодлум и онзи Нако който ядеше и пиеше с буферите и беше фен на отбора ни ... Колкото до Костов този когато и да яде бой все ще му е кьсно .. Пожелавам успех на Ботев и дано всичко е наред при нас ...
0
 
 
Сега малко по сериозно.....само да барнете Костов ще се оплача на Христолов и на Пенчев а накрая и на Мъри.
0
 
 
Хайде сега, карайте по-спокойно. На всички беше ясно, че задачата на Костов бе отборът да не изпадне. След като тази задача бе решена, той направи това, което всички ние искахме от него - да налага младоци в отбора. На практика стана като контролни мачове нещо. След напускането на Вуйчо Ваньо си нямаме в отбора такъв реализатор, лидер на атаката на отбора. Отборът ни така без лидер, дори и с класни играчи да го селектираш, няма да е на топ ниво за първенството на А група. Пак ще е средняк. От друга страна промените в собствеността на клуба се проточиха прекалено дълго, стана ясно, че таванът на заплатите за футболистите си остава същия, а и се изчака с предлагането на нови договори...С по-късното предлагане на нови договори сега на практика се вижда кой наистина се е старал и колко може реално. Да не забравяме, че ВСЕКИ ТРЕНЬОР иска сам да извърши селекцията, сам да си подготви отбора и тогава вече да носи пълната отговорност. Сега вече, когато смяната на собствениците е факт, ще изчакаме да видим новата селекция вече на Костов, и представянето на отбора ни в следващото първенство. Не ни остава нищо друго. Който от нас иска повече, да вади парите и да придобива собствеността на клуба. Тогава да си отваря устата и да говори каквото си иска.
+4
 
 
Дано вече на всички да им е станало , че тъпата идея да се налагат масово млади играчи в първият отбор е обречена на тотално съсипване на отбора на ,,БОТЕВ,, . Мястото на тези млади играчи е във вторият отбор на ,,БОТЕВ,, , който да се състезава във ,,Б,, .група . И само тези които показват израстване и постоянство в изявите си , да се привличат в първият отбор . А ако , новите собственици , не могат да си позволят поне 2-3 класни и по-скъпи играчи да вдигнат нивото на отбора , то по-добре изобщо да не се захващат с него , защото само с младите агонията ще продължава и следващия сезон.
-3
 
 
Залки ИДИОТИ....ГОНЕЗА...???
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: