Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (4)
Ганчев след среща с Борисов: ЦСКА се връща в "А" група по законен и нормален начин!
Автор: Екип Varna24.bg 14:17 / 16.05.2016Коментари (2)1376
© Булфото
Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев официално обяви, че от новия сезон ЦСКА се завръща в "А" група. Това стана след среща с премиера на България Бойко Борисов, както и президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Ето и официалното обръщение на Гриша Ганчев към "червените" фенове:

Скъпи Армейци,

Обръщам се към вас по повод вашето писмо до премиера на Република България, председателя на Народното събрание и други ръководни фактори в държавата. Искам да ви уведомя, че премиерът Бойко Борисов взе изключително спешни и навременни мерки!

Тази сутрин в Министерски съвет, по покана на премиера, беше проведена среща между него, президента на БФС Борислав Михайлов и ръководителите на ЦСКА.

Господин Бойко Борисов и президентът на БФС Борислав Михайлов декларираха своята подкрепа към ЦСКА и с поетия ангажимент от тяхна страна ние вярваме, че бъдещето на ЦСКА е светло. Последната година преминахме през много трудности, преживяхме много, но го направихме заедно!

А днес, Армейци, дойде моментът да ви съобщя най-важната новина... От следващия сезон ЦСКА ще се състезава в най-високия ешелон на българското футболно първенство! ЦСКА ще играе там, където му е мястото, по законен и нормален начин! Ние от своя страна продължаваме ремонтните дейности и реконструкциите по базата в Панчарево и стадион "Българска армия".

От мое име и от името на Ръководството на ЦСКА искам да благодаря на господин Бойко Борисов за светкавичната реакция и да призова армейската общност да бъде още по-обединена, още по-мобилизирана и на 24 май 40 000 армейци на стадиона и милиони пред малките екрани да стискаме палци нашият любим отбор да вдигне Купата на България.

С уважение, Гриша Ганчев


Още по темата: общо новини по темата: 46
07.06.2017
29.05.2017
27.04.2017
15.04.2017
03.04.2017
03.04.2017
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 16.05.2016 г.
+2
 
 
Б.Б. може да нареди всичко, разбирам го идват избори и трябва и те малко св..ки да направят, но в случая да не забравяме ,че има УЕФА и трябва да се спазват нейните правила.
+6
 
 
Изглежда червените задници са над закона. Наближават избори. Дали да гласуваме за беззаконието?
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
"Комодор"-Варна: Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: