Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черно море загуби гостуването на Локо (Пд)
Автор: Екип Varna24.bg 20:05 / 22.05.2016Коментари (54)1016
Локомотив Пловдив победи Черно море в мач от предпоследния кръг на "А" група, който се игра на стхадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мартин Камбуров (13) и Дани Кики (59) бяха точни за домакините, а капитанът Георги Илиев (53) вкара за "моряците".

По този начин футболистите на Локо продължават да мечтаят за класиране в Лига Европа. Победата днес бе 5-а поредна за черно-белите, които имат вече актив от 46 точки.С толкова обаче е и Славия след победа над Левски с 1:0.

Така Локо трябва да се надява на победа в последния кръг срещу Пирин в Благоевград, ЦСКА да спечели Купата на България, а Славия да не успее да победи Монтана. Ако това стане, пловдивчани ще участват в Европа през лятото.

Още в 7-ата минута Мартин Камбуров разтресе напречната греда след хубаво центриране на Крум Стоянов от левия фланг.

В 13-ата минута резултатът вече бе открит. Атаката отново тръгна от Стоянов, последва пас към Камбуров, който бе оставен непокрит в пеналта и наказа вратаря Александър Чанович за 1:0.

Четвърт час по-късно Камбуров се откъсна от дълбочина и шутира с левия крак, но вратарят на Черно море спаси.

В 30-ата минута бе първата сериозна опасност за Черно море. Бакари подаде на Георги Илиев, който шутира силно, но Ел Харуби успя да избие.

В 55-ата минута "моряците" се върнаха в мача. Точен бе Георги Илиев, като топката рикошира и направи безпомощен Ел Харуби за 1:1.

Радостта на гостите обаче бе само 4 минути, защото в 59-ата Локо отново поведе. Крум Стоянов центрира много добре отляво и току-що влезлият Дани Кики засече в мрежата за 2:1.

Четвърт час преди края Камбуров беше близо до нов гол след страхотно изпълнение на фаул, но Чанович се намеси атрактивно и изби.

Локо (Пд): Ясин Ел Харуби, Крум Стоянов, Иван Иванов, Кирил Котев, Ванчо Траянов, Стефан Велев, Емил Гъргоров (88- Георги Вълчев), Мартин Райнов, Айкут Янъков (57- Дани Кики), Бирсент Карагарен (69- Веселин Марчев), Мартин Камбуров.

Черно море: Александър Чанович, Пламен Николов, Траян Траянов, Мамуту Кулибали (74- Андреас Васев), Мартин Костадинов (46- Матиа Курьор), Даниел Георгиев, Георги Илиев, Марк Клок, Стенио, Владислав Романов, Бакари.


Още по темата: общо новини по темата: 8
22.05.2016
21.05.2016
19.05.2016
18.05.2016
17.05.2016
11.05.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Оркестър Говедарци много удобно полегнаха на Славия..За Луноходец да не говорим. Берое не са никак слаб отбор, ама то бива, бива..
+7
 
 
Горд сьм че сьм фен на Локомотив каквото трябваше ние го направихме браво на целия отбор и всички ..ЧЕСТИТО НА МАРТИН КАМБУРОВ 5 КРАТЕН ГОЛМАЙСТОР ... ГОСПОДАТА ОТ ГЕРЕНА И РАЗГРАД СРАМА Е ЗА ВАС ... ВИНАГИ С ВАС ВСИЧКИ В БЛАГОЕВГРАД
+1
 
 
Най великия клуб.....напълнихте ми душата.....а смазаните жълти глисти не знам как още дишат.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
Не можахме да наваксаме загубеното през първия полусезон. Няма какво да се сърдим на Лудогорец и говедата - те си оплетоха кошницата предварително и логично не се напрягаха. Сами сме си виновни за загубените точки от аутсайдерите - общо 11. Ако искаме да играем в Европа, не можем да си позволяваме лукса да губим точки от отбори като Пирин, Монтана и ботев. Именно в това ни превъзхождаха и Славия, и Берое.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
0
 
 
На кой му пука за европа..... мачкай наред и тва е
0
 
 
Ботевист съм.Не ме интересуват пъпчивите комплексарчета и от Ботев и от Локо.За мен-човек на 54 години и човек, който ходеше на пловдивските дербита заедно с колегите от предприятието, които бяха от Локо и после половин година едните бъзикаха другите, но оставахме си приятели, да, за мен беше нещо напълно естествено да стискам палци за ПЛОВДИВСКИЯ Локомотив днес.Вярно е, че и Лудогорец и Левски нямаше за какво да играят освен за честта си.Но явно и чест нямат.Дано през следващия сезон пловдивския футбол да се представи по-добре!Дано съгражданите от Локо да надградят постигнатото!Дано в Ботев да спрем да бъдем тъпана и най-слабия отбор в първенството!Дано в Локо си оправят терена и да си вдигнат трибуната! Дано се възобнови строежа на стадион Христо Ботев!Мечтая да видя двата пловдивски отбора на първите две места в класирането и на финал за Купата!Само Ботев!
на 22.05.2016 г.
+16
 
 
Браво на любимото Локо! Комплименти за Мартин Камбуров-Императора. Ние си свършихме нашата работа, а всички знаем, че нещата не зависят от нас. Не зависят по ред причини, а можехме да се докоснем до евро мечтата главно благодарение на г-н Крушарски. Той е човека, донесъл финансовата стабилност в клуба. Той е човека, който доведе качествените футболисти, той направи рокадата на треньорски пост. Благодарим Ви, г-н Крушарски, за това че направихте Локомотив от почти сигурен изпадащ отбор, в отбор, който побеждава лидерите. Дано следващия сезон да надграждаме. Дано!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Живомир Добрев, "Комодор" (Варна): България може да влезе в Топ 10 на ватерпола в Европа!
Футболисти на Спартак Варна вдъхнаха кураж на свой съотборник
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: