Скандално! Венци Стефанов обвини Лудогорец, Левски и Локо (Пд) в "порнография"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:39 / 24.05.2016
848
Президентът на Сла­вия Венцеслав Стефа­нов направи скандално изказване относно мачът Левски - Локо Пд (2:3), намеквайки, че той е уреден. Стефанов нарече и "порнография" двубоя Лудогорец - Берое.

Ето какво каза ексцентричният шеф на Славия пред "Тема спорт":

"Ако Лудогорец бяха ко­ректни и бяха играли, разлика­та с Берое щеше да е 1 точка кръг преди края, а не четири. Аз много благодаря за безкрай­ния феърплей на Лудогорец, за коректното отношение, ко­ето имаха. Видяхте с какъв съ­став играха срещу нас и с как­ъв срещу Берое. Явно феърплеят е отишъл някъде в ми-манса. Безкрайно съм възму­тен от тази порнография, за­щото Славия можеше и да е трети".

"Да бе, да. Ние да не сме то­зи с градушките, дето Левски сключиха дългогодишен дого­вор с него, защото нямат ко­зирка на новия сектор и да не ги вали и затова му дадоха ма­ча. Сега Христо Крушарски безплатно ще разгонва облаците на ма­човете на Левски, че иначе ще ги намокри всичките".

"На кривата ракета кос­мосът й пречи. В Левски винаги тър­сят вината в някой друг. Но това си е тяхна работа, не ме интересуват. Аз предла­гам следващият мач Славия -Левски да бъде свирен от Гонзо. Щом той не е доволен от Кабаков, който му е съсед... Или да сложат за съдия Очко-бибочко (б.а. - визира Васил Ко­лев)... Той пък не може да виж­да. Важното е, че в този мач на "Герена" правдата възтър­жествува. Не мога само да си простя, че Лудогорец постъ­пиха така грозно с нас. Оча­квах, че до края ще има феър­плей. Оказа се, че за едни мо­же, а за други - не".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).