Над 3000 зрители във Варна видяха най-доброто от кикбокса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:28 / 30.05.2016
480
Дворецът на културата и спорта във Варна бе арена един от най-зрелищните бойни спектакли за 2016 г. - ULTIMATE PRO FIGHT 5. В девет поредни срещи над 3000 души станаха преки свидетели на най-доброто от кикбокса в България.

Първите седем срещи се изиграха в 5-рундови мачове по две минути с по една минута почивка, а среща осем и девет бяха в 3-рундови мачове по три минути с по една минута почивка.

В отборните двубои заслужено с 5:2 победи за номер едно бе обявен отборът на IKKEN, които заслужено получиха и наградата за първо място - 15 000 лева. С второто място и сума от 7000 лв. се сдоби отборът на DELTA GUARD.

Организаторът Петър Добрев се беше създал страхотна атмосфера и се бе погрижил за доброто настроение на всички с поканата на хип-хоп и рап певеца 100 кила, който изпълни песента 100 гайди за повдигане на бойния дух на състезатели и публика.

Публиката беше в напрежение през цялото време, защото бойците изключително добре подбрани и всеки имаше своя шанс за победа в двубоя. По време на събитието екип от професионалисти заснемаше всяко едно движение на бойците, като в допълнение бе пуснат и дрон, който засне уникални кадри от различен ъгъл.

Изключително добрата организация бе повод на зрителите да се насладят на всеки един момент от вечерта, а самите бойци показаха истинска класа в кикбокса в стил К1.

Ето и крайните резултати от двубоите по реда на тяхното изиграване:

1. Христиан Андонов срещу Илиян Димитров до 60кг. - победа за Андонов със съдийско решение. Оспорвана битка между двамата състезатели.
2. Костадин Костадинов и Димитър Пенчев до 65кг. - победа за Пенчев с безапелационно съдийско решение.
3. Севдалин Славов и Жулиян Желев до 70кг. - победа за Желев със съдийско решение.
4. Сергей Александров и Радослав Петров до 75кг. - победа за Александров със съдийско решение благодарение на по-добрата си издръжливост и превес в последните рундове.
5. Александър Петров и Коста Бочкаровски до 80кг. - победа за Петров с отказване на противника след няколко нокдауна.
6. Христомир Ранчев и Кристиян Георгиев до 85кг. - победа за Георгиев със съдийско решение.
7. Костадин Костов и Михаил Динев +85кг. - победа за Косотв с отказване на противника след обрат в двубоя след първия рунд.
8. Мако Кеджеджан и Рангел Иванов до 71кг. - победа за Иванов с 2:1 съдийски гласа
9. Владимир Вълев и Деян Ристевски до 72кг. - победа за Вълев с абсолютно надмощие и единодушно съдийско решение.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).