Черно море отмъква вратар, считан за сигурен в Ботев (Пд)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:59 / 05.06.2016
1874
Ръководството на Черно море опипва почвата около вратаря Георги Георгиев. Стражът от Шумен е считан за ново попълнение на Ботев (Пд). Той дори трябваше да подпише до края на май.

Това обаче не се случи и веднага от "Тича" са потърсили контакт с него, пише "Меридиан мач". За последно Георгиев бе част от иранския Гостареш.

Varna24.bg припомня, че Ботев вече се раздели с титулярния си вратар Виктор Голас и именно Георги Георгиев се считаше за сигурен негов заместник.

След като Георги Китанов премина в ЦСКА-Литекс, моряците остават само с един класен вратар. Става дума за сърбина Александър Чанович. Не е тайна, че във Варна стягат силна селекция, като вече бяха привлечени ветеранът Георги Андонов от Берое, младежкият национал Георги Радев от Созопол и юношата Николай Минков, който играеше за Добруджа.

На "Тича" се очакват и бившите играчи на Лудогорец Гилерме Шоко и Себастиян Ернандес, както и таранът на Монтана Атанас Илиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).