Почти никой не иска в Черно море, Спасов минава на план "Б"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:25 / 07.06.2016
1690
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов ще прибегне до план "Б" относно селекцията в тима. Причината е, че почти всичките поканени български футболисти не дават съгласието си да преминат на "Тича", твърди "Меридиан мач".

По този начин селекцията на "моряците" ще бъде насочена изцяло към чужденци, главно португалци, тъй като Никола Спасов има изключително добри контакти в тази страна.

До този момент "моряците са привлекли десния бранител Шоко, както и Атанас Илиев и Георги Радев, които са юноши на клуба, и Георги Андонов, който познава много добре обстановката на "Тича", тъй като игра три сезона в Черно море.

Никола Спасов трябва да привлече поне още 4-ма футболисти, за да попълни бройката до 18-20 полеви играчи, както обяви преди 10-ина дни.

"Аз не съм привърженик на големите групи. Искам да разполагам с 18, максимум 20 полеви футболисти през шампионата", каза Никола Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).