Интриги провалили Черно море? Вижте фрапиращ разказ на един от футболистите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:21 / 08.06.2016
1711
Защо Черно море игра безобразно през настоящия сезон? Светлина около проблемите в клуба хвърли един от напусналите наскоро клуба. По обективни причини футболистът помоли да се запази в тайна името му.

Според него лошото представяне на отбора се дължи на факта, че атмосферата в съблекалнята е меко казано "отровена".

"Делението на групички сред футболистите започна малко след идването на мароканеца Мехди Бурабия при нас. Интригите започнаха и въпреки тях успяхме да се стегнем и играхме като юмрук във финала за Купата. Постепенно обаче нещата започнаха да излизат извън контрол".

"Отборът беше разделен по­не на 3-4 групички, като две от тях бяха на чужденци. В едната бяха Курьор, Мехди Бурабия (до преминаването му в Левски), а в другата Стенио, Марк Клок, Кулибали и Педро Еуженио. Бакари просто се възстановяваше и когато беше на "Тича", се опитваше на балансира".

"От интригите на Бурабия на Ку­рьор не му издържа­ха нервите и на два пъти скочи да се бие със съотборници. Единият път беше срещу Локомотив в Пловдив, когато след края на мача посегна на Педро Еуженио. Вторият път влезе с юмруци на Клок при двуст­ранна игра".

Как очаквате от хора, които не си говорят в съблекалнята и не могат да се гледат, да играят един за друг в официални мачове. За капак на всичко другият чужденец Александър Чанович пък придоби статута на втори треньор. Той е постоянно със старшията, има дълги разговори в стаята на Никола Спасов, въпреки че записва само по един мач сезон. Опита се уж да потушава скандали между групите, но в крайна сметка направи разкола още по-голям. Когато дойде в отбора Георги Илиев, се надявахме с авторитета си да постави всеки на мястото му, но и той се хвана за главата. Опита се да разговаря с враждуващите футболисти, но на практика нищо не се получи", сподели пред репортер на "Меридиан Мач" единият от напусналите "Тича" футболисти.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).