Спасов: Гриша Ганчев знае как да направи шампионски отбор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:22 / 12.06.2016
1660
Доскорошният треньор на Черно море Никола Спасов коментира преминаването на вратаря Георги Китанов в ЦСКА.

Наставникът работи с него през последните близо две години и е отлично запознат с качествата му.

"Китанов е възможно най-добрият вариант за ЦСКА сред българските вратари. Той е най-перспективният сред младите, а безспорното му предимство е солидният опит, който натрупа през последните няколко години."

"Бъдещето на Китанов е много обещаващо и съм убеден, че той ще се наложи на "Армията". А и ЦСКА ще е доста добър трамплин за кариерата му. Като индивидуални качества не бих искал да го коментирам, защото не е редно."

"Но поздравявам ЦСКА за посоката, която са избрали при селекцията. Разбрах, че са близо и до договорка с Манолев, което също ще е силен трансфер за родните стандарти", каза Спасов пред "Тема Спорт".

"Конкретни наблюдения около процесите в ЦСКА нямам. Ясно е обаче, че Гриша Ганчев е доказана фигура в българския футбол. Той знае как да събира шампионски отбори, а ЦСКА е свикнал да бъде на върха", добави още Никола Спасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).