Бивша гимнастичка: Позор! Оставиха детето тук, а всички знаеха какво се случва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:44 / 17.06.2016
1719
Още една бивша гимнастичка отправи сериозни критики срещу федерацията. Първа беше Анастасия Киссе, а днес е Мая Пауновска. Повод за думите й в социалните мрежи е решението на Илиана Раева да остави ансамбъла да участва на европейското първенство в Израел, което започва днес.

Ето какво написа бившата националка Мая Пауновска:

"Съпричастност!!!! Трябваше да си съберат партакешите и да покажат съпричастност като са тук, та дори да висят пред Пирогов. Трябваше да са съпричастни с това, което се случва, с близките и семейството на Цвети! Нито една победа не е от значение, нито едно състезание не е по-важно от това! Егоистично е, че остават там. 

Безобразно долно е да правят изявления от момичетата, които не са давали. Да им преписват думи, които не са казали ! Да ги карат да играят "на всяка цена заради нея"! Господи, какъв е този аргумент??? Позор! Оставиха детето тук, при положение, че Всички, ама абсолютно всички знаеха от месеци какво се случва с нея!



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).