Двама чехи почват подготовка с Черно море

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:33 / 19.06.2016
1359
Двама футболисти от Чехия ще започнат подготовка с Черно море следващата седмица. Засега от "Тича" пазят в тайна имената им, както и на какви постове играят. Дуото ще изкара пробен период при моряците и едва тогава ще стане ясно дали ще им бъдат предложени договори.

Както е известно, бъдещият треньор на варненци Георги Иванов има връзки на чешкия пазар. Оттам през зимата той доведе в Левски Франсис Нар. Ганаецът бе закупен от Баник Острава.

До този момент с Черно море подписаха нападателят Георги Андонов, младежкият национал Георги Радев, Александър Цветков, стражът Емил Михайлов, Иван Коконов и Николай Минков.

Преди десетина дни на "Тича" пристигна и бразилецът Пауло Енрике Суарес Перейра, който ще изкара пробен период при варненци. В момента левият бранител тренира индивидуално, тъй като от доста време е без отбор.

Тимът от морската столица следи ситуацията с напусналите Ботев Даниел Златков и Орлин Старокин, пише "Тема спорт".

Първата тренировка на моряците от предсезонната подготовка стартира на 22 юни, сряда. В първите два дни от предстоящата седмица футболистите ще минат на две групи задължителните медицински изследвания през спортния диспансер.

Очаква се в понеделник официално Георги Иванов да сложи подпис под договор с клуба.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).