Гонзо: При мен няма сигурни титуляри, тук се чувствам желан и нужен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:44 / 23.06.2016
1466
Треньорът на Черно море Георги Иванов разкри какви ще са целите, които тимът ще преследва през настоящия сезон. Гонзо обяви и защо е решил отново да работи на "Тича".

"Смятам, че с останалите футболисти и новопривлечените ще имаме по-добър облик. Целта е шестицата", започна изказването си Гонзо.

"С бразилеца Енрике и двамата чехи, се търсят играчи още за две позиции. Едният най-вероятно е българин, а другият чужденец. С това селекцията ще приключи. Няма да преотстъпваме играчи. Надявам се момчетата да дадат най-доброто от себе си. Взел съм 4-има юноши. Ще получат шансове, но трябва да ги заслужат. Всички футболисти, с които съм работил знаят, че получават това, което са показали на тренировките. Няма сигурни титуляри", изтъкна Георги Иванов.

"Черно море" има футболисти за всякакви схеми, добави той.

"Рано е обаче да мислим за тактики и схеми. При всички положения обаче залагам на атакуващ стил. В никакъв случай на защитен. Не знам кои ще са ни съперници, но колкото повече отбори има - толкова по-добре", уточни наставникът.

"Върнах се в "Черно море", защото имах отлични моменти от предишния си престой, запазих отлични отношения. Идвам пак, защото се чувствам желан и нужен. Не смятам, че на "Тича" ще има звезди, а колектив. Най-важна е отборната игра", коментира още Георги Иванов по повод въпрос дали е загубил 2 години в "Левски".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).