Черно море на финал срещу Ботев (Пд)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
21:39 / 26.06.2016
1305
Родените през 2001 година таланти на "Черно море" се класираха за финала на Държавното първенство. В полуфинална среща реванш на стадиона под Аспаруховия мост във Варна моряците завършиха 0:0 с "Берое" и след равенството 1:1 в първия мач продължават напред благодарение на гола, отбелязан на чужд терен.

Първото полувреме премина под диктовката на домакините, които пропуснаха няколко изгодни ситуации.

След почивката заради жегата темпото не бе високо и битката бе предимно тактическа. Малко преди края гостите останаха и с човек по малко, след като техен играч си изпусна нервите и блъсна съперник.

За Медийна група "Черно море" двамата наставници Мартин Христов и Тодор Каменов заявиха, че са доволни от тактическата дисциплина и себераздаването на своите възпитаници.

В другия полуфинал тази вечер столичният ДИТ завърши 0:0 като домакин на "Ботев" (Пд). В първия мач пловдивчани бяха спечелили с 2:0 и по този начин Ботев е на финал.

Битката за шампионската титла между черно море и Ботев ще се играе на 30 юни от 18 часа във Велико Търново.

Черно море 2001: Иван Дичевски, Ангел Игнатов, Даниел Стоянов, Дамян Дамянов, Мердин Адем, Кристиян Парашкевов, Никола Караиванов /50-Мартин Минчев/, Християн Фоти, Тугай Неджет, Иван Иванов /69-Павел Георгиев/, Велислав Василев /65-Филип Иванов/.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).