Професионалисти по джаги за първи път на турнир във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:21 / 05.07.2016
2507
В периода 8-10 юли клуб по футбол на маса "Джа-Ра" организира за първи път в Морската градина на Варна международен турнир по джаги Varna Foosball Open 2016. С това състезание клубният шампионат на България ще събере професионалисти и аматьори от цяла Европа, които да премерят сили в напрегната битка.

Турнирът е част от календара на Българската и Международната федерации по футбол на маса. В него ще се включат над 40 участника от страната и чужбина.

За турнирът са осигурени 10 маси по джага за състезателите и посетители, които ще бъдат разположени пред Аквариума.

Varna Foosball Open ще започне в следобедните часове и ще продължи и през нощта за да позволи на състезател и запалянковци да посетят плажа и да усетят нощния живот на града.

"Организираме този турнир за да покажем, че джагата, освен за забавление, се практикува и на професионално ниво. В България годишно се организират 5 международни турнира, а нашите състезатели се нареждат на челни позиции в световната класация. Надяваме се Varna Foosball Open да даде начало на една нова традиция за Варна, за да може всяка година професионалисти и любители да се срещат за едно незабравимо изживяване. С този единствен по рода си за града турнир и инициативите към него, желаем и да популяризираме джагите и ползите от практикуването на този спорт сред възможно най-голяма аудитория", заяви Иван Ефтимов, председател и треньор на клуб Джа-Ра.

В края на турнира е предвидена специална битка East vs.West, в която ще се състезават 20 от най-добрите Български играчи от изтока и запада. Допълнително, на 10 юли, всички желаещи могат да се включат в специалните отборни игри по случай инициативата "Живей активно". За тях са предвидени и много изненади.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).