"Моряците" няма да играят на "Тича" цял полусезон

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:29 / 19.07.2016
2453
Отборът на Черно море ще играе домакинските си мачове на стадион "Калиакра" в Каварна, съобщава вестник "Тема спорт",позовавайки се на ръководството на варненския клуб.

В момента "Тича" не отговаря на изискванията на БФС и не може да приеме мачове от Първа професионална лига.Очаква се съвсем скоро да започне дългоочакваният ремонт на клубното съоръжение на варненци, който включва подмяна на тревната настилка и поставяне на осветление.

През миналата седмица на стадиона започнаха замерванията, като на два пъти служители на фирми оглеждаха терена и местата, където ще бъде поставено осветлението. Черно море получи държавна субсидия в размер на 1 млн. лева за обновяването на стадиона.

Средствата, които бяха гласувани на заседание на Министерския съвет, вече са дадени, а в момента тече процедура за намиране на изпълнител на ремонта. Въпреки че няма заложен срок за изпълнението му, той ще бъде завършен през есенния дял от новия сезон.

Малко по-късно "Химимпорт" АД пое ангажимент в размер на 300 хил. лева за подмяна на седалките на "Тича", така че той да придобие абсолютно нов облик. Първото домакинство на Черно море е във втория кръг срещу Монтана на 8 август (понеделник) от 20:30 часа.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).