Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
ММА звезди се срещат с фенове във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:22 / 21.07.2016Коментари (0)748
©
На 24 юли, от 19.30 часа на входа на Морската градина във Варна ММА звездите Джон Демел-Разрушителя и Али Ескиев ще се срещнат с фенове и ще ги поканят лично на грандиозното ММА шоу на 30 юли в Двореца на културата и спорта във Варна, в което ще участват.

Уникалната гала вечер, посветена най-силните и най-атрактивните в новата ММА история, ще бъде открита от областния управител на Варна Стоян Пасев. В титаничен сблъсък ще се изправят шампиони от различни стилове и вериги от цял свят.

Джон Демел - Разрушителят, е едно от водещите имена в тежката категория в Европа, шампион на пет различни вериги, боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути.

Али Ескиев - шампион на SFC и един от водещите чеченски бойци, майстор на спорта на Руската федерация и майстор по ръкопашен бой на Руската армия; Камил Колтън, който наскоро спечели британската титла на световната кик-бокс Асоциация (WKA) идва в България само с една мисъл, да си тръгне с още една титла, тази на SFC.

Срещу него ще се изправи непобеденият до този момент в K1, български лъв Христо Христов. Това е и първият българин, достигнал до титлата шампион на WCMMA, носител на колана на супертитлата по Санда в Лондон, финалист от английското реалити шоу "Born to fight", където си извоюва името "Терминатора".

Анита Доганова е многократен шампион по граплинг и аматьорски по ММА на България. Едно бижу, което впечатлява със своята женственост, но е истински войн в клетката. 150-килограмовият гигант от Полша и шампион в тежка категория на CFC (Cage Fighting Championship) и Fusion MMА Томас Чевински е още една от атракциите в турнира. Анди Кънингам - шампионът в тежка категория на WCMMA и UCMMA, многократен първенец по бокс и кик-бокс; Джими Уелън - световен шампион на International Sport Kickboxing Association (ISKA) и европейски шампион на World Kickboxing Network (WKN) са част от имената в бойната карта на 30 юли.

За да гарантират обективност при излъчването на победителите в тези толкова очаквани двубои, организаторите от Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии, cut men и officials. За обявяването на двубоите и тяхното ръководене от САЩ пристига Майк Маркам - водещ на най-големите международни ММА турнири в света.

Гала вечерта на 30 юли ще бъде открита с пресъздаване на древна битка от атрактивните войни на прабългарската школа за оцеляване "Бага-тур". Българските бойци, участници в гала вечерта, ще се появят на подиума в духа и традициите на българския фолклор. Целта е представянето на българския боец с цялото му величие и достолепие, познато от големите битки в родната история на българските национални герои.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Страхотно! Григор Димитров победи Новак Джокович в Рим
Престижно! Григор Димитров, Надал и Джокович са фаворитите за титлата в Рим
Д-р Теодор Борисов: През 60-те години българските национали имат най-големите успехи
Двукратният европейски шампион по вдигане на тежести Александър Пелешенко загина на фронта в Украйна
Страхотна новина навръх Великден! Григор Димитров сред първите поставени в Рим
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: