ММА бойци показаха основни техники в центъра на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:24 / 25.07.2016
3009
Джон Демел-Разрушителят и Али Ескиев направиха демонстрация в центъра на морската столица Варна в рамките на презентацията на предстоящата гала вечер на ММА, която ще се проведе на 30 юли от 19.30 ч. в ДКС-Варна. Двамата бойци събраха много погледи, след като демонстрираха основни техники в стойка от ММА.

Преди това публиката буквално притаи дъх при изпълненията на участниците от група "Бага тур", които ще са част от ММА турнира. Те пресъздадоха прабългарски боеве с мечове, щитове, брадви и лъкове в центъра на града, на входа на морската градина.

Имаше и официална презентация на предстоящият ММА спектакъл, като към зрителите бе отправено и предизвикателство да бъдат заедно с бойците на 29 юли на същото място-входа на морската градина, където ще се проведе кантарът, а след това и пресконференцията за големия и очакван с огромен интерес спектакъл.

След приключването на кратката презентация желаещи си направиха снимки за спомен с двамата бойци. Ескиев и Демел ще са участници в гранд шоуто във Варна, като мачовете на двамата се очакват с огромен интерес.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).