Гонзо: Има още какво да се желае

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:54 / 01.08.2016
958
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов бе изключително щастлив от победата на "моряците" с 3:1 над Пирин в Благоевград.

"Мисля, че през цялото време доминирахме. Проблемите ни дойдоха след наши грешки. Първи мач, тежко е за всички. Убеден съм, че с времето нещата ще се наредят и ще демонстрираме още по-добри игри. Този мач се стремяхме да играем футбол, така ще бъде и занапред. Дадохме най-доброто от себе си, но има още какво да се желае", коментира Иванов след срещата.

"Добре е, че започнахме с успех на негостоприемен стадион като "Христо Ботев". Ние сме си поставили високи цели и смятаме, че имаме сили да ги постигнем. Трябва обаче да изчистим грешките си. Черно море разполага с качествени футболисти и изключителни ръководители. Дава се пълна свобода на треньора. Бюджетът на отбора не е голям, но каквото се обещае, се изпълнява", допълни още наставникът на Черно море.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).