Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (1)
Стефка Костадинова и министър Кралев се срещнаха с олимпийците ни в Рио
Автор: Екип Varna24.bg 20:17 / 06.08.2016Коментари (0)1460
© БОК
Председателят на БОК Стефка Костадинова посети олимпийското село в Рио и се срещна с българските спортисти, треньори и официални лица.

На кратката церемония при посрещането в международната зона присъстваха министърът на младежта и спорта Красен Кралев, посланикът на България в Бразилия Валери Йотов, вицепрезидентът на БОК и волейболна легенда Любомир Ганев, генералният секретар на БОК Белчо Горанов, акредитираните на Игрите български журналисти и др.

В непринуден разговор Стефка Костадинова и министър Кралев пожелаха успех на българските спортисти и ги окуражиха преди предстоящите състезания.

"Искам да ви пожелая успех, да ви вдъхна кураж за олимпийските стартове. Всеки един който е спечелил олимпийска квота е тук с напълно законно самочувствие. Трябва да се борите докрай, защото тук няма големи имена. Тук всички почват от равен старт. Вие имате голям потенциал. Аз като спортист, който е минал през целия този път знам, че няма нищо страшно. Просто човек трябва да вярва в силите си, да има голямо самочувствие, за да постигне това за което се е готвил 4 години. Стискам ви палци. Ще бъде трудно. Всичко което зависи от мен ще го получите. Пожелавам ви медали. Пожелавам ви много добро класиране и най-вече да постигнете това за което сте се готвили през последните 4 години. Винаги съм ви била на кадем. Надявам се и на тези игри да е същото", заяви пред спортистите ни Стефка Костадинова, която снощи бе сред официалните лица на трибуната при Откриването на Олимпийските игри.

Тя не отказа на нито един да си направи селфи с нея. Стефка заяви на българските спортисти, че според нея са били сред най-красивите по време на дефилето на нациите на стадион Маракана.

Министър Кралев връчи на Ивет Лалова, знаменосец на българската делегация при Отриването, икона на Света Богородица за късмет и успех на целия ни олимпийски тим.

"Бъдете концентрирани, спокойни и уверени. Това са вашите игри. За едни първи, за други поредни, за някои последни - възползвайте се максимално от тях," заяви министър Кралев.

След това спортисти и треньори споделиха първи впечатления от пребиваването в Бразилия, от олимпийското село и олимпийските обекти.

Срещата завърши с общи снимки на фона на сградите в олимпийското село, селфита и интервюта.


Още по темата: общо новини по темата: 48
23.01.2017
24.08.2016
22.08.2016
22.08.2016
21.08.2016
21.08.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
Ватерполният "Комодор" - Варна ликува с победа над КПС "Варна" при 17-годишните
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: