Изненада! Мачът Дунав - Черно море може да е в Русе

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:02 / 07.08.2016
1092
БФС обяви програмата за нови три кръга напред, като стана ясно, че за русенските фенове се отваря уникална възможност да видят отбора си преди началото на ремонтните дейности на Градския стадион в Русе, информираха от пресслужбата на Дунав.

Това ще може да се случи в домакинския мач с Черно море, който е насрочен за 27 август, събота от 17:00, което означава, че осветление за този двубой при всички положения няма да бъде необходимо, а ако всичко върви по план с обществената поръчка за Градския стадион, то ремонтните дейности ще могат да започнат най-рано в началото на септември.

Все още не е ясно дали БФС ще позволи мачът да се играе в Русе, тъй като за да се случи това, стадионът трябва да премине през процедура по лицензиране по сегашните правила, които включват наличието на електрическо осветление.

При това развитие на нещата обаче, такова няма да бъде необходимо за този мач, а след това най-вероятно Градския стадион ще бъде неизползваем, тъй като се очаква да бъде в ремонт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).