Гонзо залага днес на героите от Благоевград

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:09 / 08.08.2016
933
Треньорът на Черно море Георги Иванов не планира да прави промени в титулярния си състав за предстоящата среща с Монтана. В търсене на втора поредна победа в Първа лига той ще заложи на същите футболисти, които надиграха с 3:1 Пирин в Благоевград.

Двубоят Черно море - Монтана е днес от 20,00 часа на стадион "Калиакра" в Каварна.

Мо­ряците показаха хубав футбол на старта на сезона и целта е да повторят същата игра.

Отново най-големи надежди се възлагат на капитана Георги Илиев, който се намира в пре­красна форма и играта на тима се върти около него. Атака­та ще бъде водена от словака Марек Кузма, който дебютира с гол в България преди седмица, а по крилата ще действат Уго Секо и Владислав Романов.

По всяка вероятност отново из­вън групата ще остане испа­нецът Бакари, който пропусна сериозна част от подготовка­та. Очаква се Черно море да бъде подкрепян от около 500 свои привърженици на Градския стадион в Каварна, като голя­ма част от тях ще пътуват с лични автомобили.

"Ще тър­сим ранно попадение, което да вкара мача в руслото, което искаме. Няма да бъде лесен мач, но вярваме, че трите точки ще бъдат за нас", коментираха от лагера на Черно море, цитирани от Нов спорт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).