Гонзо: Смених Бакари, за да спечелим мача

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:41 / 09.08.2016
1096
Наставникът на Черно море Георги Иванов коментира победата на тима над Монтана с 1:0 в мач от втория кръг на Първа лига.

"Играхме добре до 35-ата минута, пресирахме, след тази минута отстъпихме инициативата. През втората част след червения картон на Паланков се поприбрахме, тежък мач, но заслужена победа. Монтана имаха възможности да ни изравнят, но за щастие успяхме да спечелим", коментира Георги Иванов.

"Още не сме готови на 100 %, Бакари не е готов да играе на пълни обороти, смених го, за да спечелим мача. Не дадохме никакви шансове на Монтана, отбраната се справи добре, държахме ги на 30 метра от вратата, има какво още да се желае, но победата е важна в този момент. Това са два кръга, има още много мачове, тези две победи ще ни дадат необходимото самочувствие, важни са резултатите в първите мачове", допълни той.

"Няма лесни отбори, има изненади, Левски направи хикс с Монтана, Верея победи ЦСКА, всеки отбор се раздава, може класата да не е толкова голяма, но всеки играе за успех", каза още Иванов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).