Гонзо: Разочарован съм! Имаха две центрирания и вкараха 2 гола!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:42 / 15.08.2016
1625
Наставникът на "Черно море" Георги Иванов изрази съжаление, че "моряците" не спечелиха гостуването си на "Локомотив" (Горна Оряховица). Специалистът все пак изрази задоволство, че след 0:2 неговите играчи показаха характер и стигнаха до равенството, което ги остави на върха в "А" група.

"По-скоро съм разочарован, защото "Локомотив" имаше две центрирания и вкараха два гола. Важното е, че се върнахме в мача. Но толкова много положения и да не се вкарват, не е нормално. През цялата седмица им изострям вниманието но моите играчи, че това е последния шанс на "Локо" Горна Оряховица да вземат нещо и ще бъдат по-агресивни. Липсваше ни последния пас и при завършването. Има ги и такива мачове, все пак сме в началото на първенството. Отборът показа характер, но не искам да падаме с 0:2 и тогава да се вдигаме. Така трябва да играем от първата минута. Бакари се включи добре, това е футболист, на който "Черно море" разчита. Трябва да се тревожим, защото правим наивни грешки при ситуациите, които пропускаме. При 10 човека "Локо" ни натисна. Бяхме с мисълта да победим. "Черно море" беше по-класния и стойностен отбор. Първенството е дълго, ще има отбори, които ще губят и печелят точки, нормално е. Вкараха ни гол, когато играхме най-добре през първото полувреме. Втората част търсехме равенството и допуснахме груба грешка за нов гол в нашата врата", коментира Иванов.

"Ще видим в следващия мач срещу "Локомотив" (Пд) дали има с какво да ги изненадаме. Ще се срещнат два отбора, които искат да играят футбол. Черно море играе винаги за победа. Исках точките ни да са девет след първите три кръга, но съм доволен и на седем", добавинаставникът на "моряците".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).