Скандалът се разраства! Полицията в Рио привика на разпит наш гребец

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:28 / 16.08.2016
1234
Състезател от българската делегация на Олимпиадата в Рио де Жанейро е бил привикан от бразилската полиция на разпит след обвинения на камериерки, че са били обект на агресия от страна на българи в Олимпийското село, съобщава "Франс Прес".

Името на спортиста не се посочва, но по всяка вероятност става въпрос за някой измежду състезателите по гребане Георги Божилов и пловдивчанина Кристиян Василев.

"Води се разследване по случая, при който спортист от българската делегация е причинил наранявания на няколко камериерки, работещи в олимпийското село", се казва в съобщението на полицията в Рио де Жанейро.

Една от чистачките е дала показания, че инцидентът се случил, докато тя и колежките й влезли в стаята, за да почистят. Спортистът настоял чистачките да напуснат стаята, като ударил една от жените, след което атакувал другите.

От българската делегация в Рио де Жанейро още вчера излязоха с изявление по случая, като поясниха, че Божилов и Василев не допуснали камериерките в стаята си заради непрекъснатите кражби в блока с българските спортисти.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).