Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Чудесни "моряци" отново на върха след бой над Локо (Пд)
Автор: Екип Varna24.bg 23:32 / 19.08.2016Коментари (13)1750
© ПФК Черно море
Черно море игра чудесно и победи Локомотив Пловдив с 2:0 в мач от 4-ия кръг на Първа лига, който се състоя на стадиона в Каварна.

В герой за "моряците" се превърна Марек Кузма, който вкара и двете попадения. Така Черно море продължава без загуба от началото на сезона и се върна на първото място в класирането с актив от 10 точки. Локо остана на 6-а позиция с 5 точки.

През първото полувреме пловдивчани трудно минаваха дори центъра и логично не създадоха нито едно опасно положение.

Варненци откриха резултата в 29-ата минута от статично положение. Капитанът Георги Илиев центрира остро от пряк свободен удар в наказателното поле, където Мартин Камбуров изпусна Марек Кузма и той засече с крак между краката на Ясин ел Харуби за 1:0.

В началото на втората част Михаил Венков беше млого близо да удвои резултата. Той бе оставен непокрит и от около 3-4 метра засече с глава, но Харуби изби атрактивно.

Малко след това Ванчо Траянов увладя една топка пред дъгата и изстреля мощен шут, но встрани от вратата на домакините.

В 58-ата минута Черно море предреши изхода от двубоя с втори гол. Уго Секо напредна в половината на Локо, след което пусна хитър пас към Марек Кузма. нападателят изскочи сам срещу вратаря на "смърфовете" и го преодоля за 2:0.

Отговорът на Локо бе изстрел от фаул на Мартин Камбуров, който премина на сантиметри от гредата в аут.

Четвърт час преди края след изстрел на Веселин Марчев топката срещна ръката на Даниел Златков в наказателното поле на Черно море, но реферът Станислав Тодоров не посмя да отсъди дузпа за пловдивчани.

СТАТИСТИКА:

Черно море - Локо (Пд) 2:0

Голмайстори: 1:0 Марек Кузма (29), 2:0 Марек Кузма (58)

Черно море: Емил Михайлов, Ондрей Сукуп (79- Ян Малик), Даниел Златков, Пламен Николов (71- Даниел Георгиев), Михаил Венков, Тодор Паланков, Александър Цветков, Уго Секо, Бакари (65- Иван Коконов), Георги Илиев, Марек Кузма

Локо (Пд): Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов, Кирил Котев, Димитър Везалов, Ясин Амрауи, Георги Вълчев, Ванчо Траянов (67- Мартин Райнов), Дани Кики (78- Димо Бакалов), Веселин Марчев, Бирсент Карагарен (46- Парвиз Умарбаев), Мартин Камбуров.


Още по темата: общо новини по темата: 7
20.08.2016
19.08.2016
19.08.2016
18.08.2016
18.08.2016
18.08.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
за да сте в 4та трябва да сте наш сателит и комбина -от мача ни с верея губите чисти кинти въобще и спонсор да имате все надолу се мятате а това са много груби грешки...
+1
 
 
Стана нещо типично българско ! След като цяла седмица се писа, че Илиан Илиев не е губил в 9 поредни мача, след 0:3 срещу Монтана футболистите на Локомотив помислиха, че Черно море ще се бият сами...А нека не забравяме, че Монтана удариха 2 пъти гредата и всичко можеше да е различно при малко повече шанс...Това важи не само за Локото, а за всички български отбори - получи ли се печеливша серия, следва несериозна игра..
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 20.08.2016 г.
+8
 
 
Снощи бяхте трупа буфосинхронисти.
+2
 
 
Редно е Илиев да отговори защо всеки мач почва,с коренно различен състав, защо още се разчита основно на Ванчо, защо Камбуров играе титуляр, защо везалов прави толкова грешки, защо Кики е непостоянен, но титуляр, какво играха Марчев и Гарагерен, къде е Велковски и защо не играе, къде е селекцията.... много въпроси ...
+1
 
 
Безумно представяне! Да забравим бързо този мач.
+5
 
 
За пореден път срещу Черно Море като гост играем ужасяващо не мога да си обясня защо . Толкова слаб и безидеен отбор не съм виждал откакто бащата ни беше треньор . Дано срещу Лудогорец изглеждаме по - добре нищо фатално не е станало гледаме напред .
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: