Чудесни "моряци" отново на върха след бой над Локо (Пд)

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:32 / 19.08.2016
1753
Черно море игра чудесно и победи Локомотив Пловдив с 2:0 в мач от 4-ия кръг на Първа лига, който се състоя на стадиона в Каварна.

В герой за "моряците" се превърна Марек Кузма, който вкара и двете попадения. Така Черно море продължава без загуба от началото на сезона и се върна на първото място в класирането с актив от 10 точки. Локо остана на 6-а позиция с 5 точки.

През първото полувреме пловдивчани трудно минаваха дори центъра и логично не създадоха нито едно опасно положение.

Варненци откриха резултата в 29-ата минута от статично положение. Капитанът Георги Илиев центрира остро от пряк свободен удар в наказателното поле, където Мартин Камбуров изпусна Марек Кузма и той засече с крак между краката на Ясин ел Харуби за 1:0.

В началото на втората част Михаил Венков беше млого близо да удвои резултата. Той бе оставен непокрит и от около 3-4 метра засече с глава, но Харуби изби атрактивно.

Малко след това Ванчо Траянов увладя една топка пред дъгата и изстреля мощен шут, но встрани от вратата на домакините.

В 58-ата минута Черно море предреши изхода от двубоя с втори гол. Уго Секо напредна в половината на Локо, след което пусна хитър пас към Марек Кузма. нападателят изскочи сам срещу вратаря на "смърфовете" и го преодоля за 2:0.

Отговорът на Локо бе изстрел от фаул на Мартин Камбуров, който премина на сантиметри от гредата в аут.

Четвърт час преди края след изстрел на Веселин Марчев топката срещна ръката на Даниел Златков в наказателното поле на Черно море, но реферът Станислав Тодоров не посмя да отсъди дузпа за пловдивчани.

СТАТИСТИКА:

Черно море - Локо (Пд) 2:0

Голмайстори: 1:0 Марек Кузма (29), 2:0 Марек Кузма (58)

Черно море: Емил Михайлов, Ондрей Сукуп (79- Ян Малик), Даниел Златков, Пламен Николов (71- Даниел Георгиев), Михаил Венков, Тодор Паланков, Александър Цветков, Уго Секо, Бакари (65- Иван Коконов), Георги Илиев, Марек Кузма

Локо (Пд): Ясин Ел Харуби, Пламен Крумов, Кирил Котев, Димитър Везалов, Ясин Амрауи, Георги Вълчев, Ванчо Траянов (67- Мартин Райнов), Дани Кики (78- Димо Бакалов), Веселин Марчев, Бирсент Карагарен (46- Парвиз Умарбаев), Мартин Камбуров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).