Черно море потвърди контролата с катарците

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:49 / 23.08.2016
968
На 1 септември "Черно море" ще изиграе контрола с катарския "АЛ Маркия", съобщиха официално от клуба. Така "моряците" потвърдиха информацията на Varna24.bg от преди седмица, когато информирахме читателите си за въпросния спаринг.

Срещата е от 18 часа на централния стадион в Албена. Така наставникът на варненци Георги Иванов ще уплътни паузата в първенството заради националния отбор.

Иначе след двата дни почивка футболистите на "Черно море" започнаха седмицата с 2-разови занимания. Вчера имаше две тренировки, като първата беше за физическа издръжливост. След това "моряците" се подготвяха на "Тича" с топка.

Още на мача с "Локомотив" (Пловдив) в редиците на тима се оказаха играчи с леки болежки, някои от които бяха принудително заменени. Обстоен медицински преглед ще покаже какво е състоянието им и може ли да се разчита на тях за предстоящото дерби на върха в класирането срещу "Дунав" (Русе) от V кръг на футболното първенство. Срещата е в събота от 17 ч. в Разград.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).