Спартак (Варна) спечели титлата по плажен футбол

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:20 / 23.08.2016
1307
МФК "Спартак" (Варна) е новият шампион по плажен футбол на България.

В мача за титлата варненци надиграха "Свети Никола" с 4:3. Двубоят бе изключително интересен и драматичен, като предложи обрати и доста попадения.

Голмайстори: Филип Филипов (3), Иван Маринов (МФК "Спартак"); Калоян Цветков (авт.), Георги Тузаков, Ясен Тузаков ("Свети Никола").

Суперфиналът на Държавното първенство по плажен футбол бе организиран от Комисията по плажен футбол към БФС и Община Варна, а срещите се играха на новоизградения терен на Южния плаж (под градския басейн).

Двубоите от Суперфинала бяха ръководени от двама международни и шестима съдии с национална категория.

Чавдар Атанасов, който е член на Комисията по плажен футбол и отговорник за националния отбор връчи индивидуалните призове, както и купите за 4-о място и за феърплей.

Председателят на Комисията по плажен футбол към БФС Валентин Заяков награди с купи отборите, завършили на 3-то и 2-ро място, а директорът на дирекция "Спорт" при Община Варна Кристиан Димитров връчи трофея на шампионите от МФК "Спартак" Варна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).