Две хандбалистки аут от националния

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:50 / 19.11.2008
663
Две хандбалистки отпаднаха от женския национален отбор за световната квалификация в Черна Гора. Това са играещата в Гърция Радина Крумова и Камелия Добранчева от Локомотив Металекс Билд. Крумова ще претърпи операция, а Добранчева не успя да се възстанови от контузията в коляното.

На лагера в Самоков селекционерът Здравко Петров води тренировки с 16 състезателки. Това са Асиа Рифард, Станислава Стоянова, Стефка Агова, Стоянка Келешева, Диляна Костова и Димка Предьова  (Локомотив Металекс Билд), Гергана Александрова, Ина Стоилова и Даниела Коцева (Етър 64), Нели Добрева, Роксана Радева и Петя Милинова (Бъки), Десислава Илиева, Веселка Калакунова и Радостина Генкова (играят в Испания) и Марина Врачева (Гърция). Днес следобед националките започва участието си в турнир в залата в Самоков. Техен първи съперник е Гърция, утре излизат срещу Сърбия, а в петък – срещу девойките до 20 години на България.

В неделя в 22 ч. тимът пътува за Плевря, където на 26 ноември стартира квалификацията. Българките ще срещнат домакина Черна Гора, Италия, Финландия, Азербайджан и Словения. Първият в групата се класира за бараж за световно.



Източник: Ole-bg.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 5
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).