Гонзо: Манталитетът най-трудно се променя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:10 / 10.09.2016
1207
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов - Гонзо не бе особено доволен от играта на неговия тим при загубата от Лудогорец с 1:3. Специалистът наблегна на факта, че трябва да се промени манталитетът на "моряците".

"Мисля, че отборът стоя добре до 60-ата минута. Допуснахме две елементарни грешки. Липсваше ни и малко късмет. Смятам, че трябва да бъдем доволни от това, което показа отборът. Лудогорец е отбор, който вкарва гол без ситуация. Това са бързи и технични футболисти. Загубихме и малко сили, защото се опитвахме да противодействаме на Лудогорец. Започнахме да пропускаме хората. След мача с Дунав бе шок за нас. Работим върху манталитета. Това най-трудно се променя", коментира Иванов пред камерата на Диема спорт.

"С контузията на Бакари загубихме остротата в атака. Бакари не е готов. Той пропусна 30 дни от подготовката. Опитваме се да наваксаме, но не е готов да играе повече от 60 минути. В мач срещу Лудогорец не може да допускаш грешки. Във всеки мач играем за победа", добави треньорът на Черно море.

"Бях убеден, че отборът може да победи. Важно е да променим манталитета на този отбор. Това още влияе. Тази трансформация се постига малко по-трудно, но ще го постигнем", каза още Гонзо.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).