Шампионите от Вокил (Варна) мачкат наред

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:44 / 19.09.2016
786
Шампионите по кикбокс на СК Вокил (Варна) мачкат наред. Страхотни новини от последните часове след завършването на Държавния шампионат по кикбокс, който се проведе в Каварна тази събота и неделя.

Доста силно представяне на над 40 клуба от цялата страна, които се бориха в три от стиловете на кикбокса - К1, лоу кик и киклайт контакт.

В най тежкия стил К1 СК Вокил изпрати двама свои представители - Али Юзеир при юноши старша възраст до 67кг и Деян Чакъров при юноши старша възраст до 75кг, които станаха абсолютни шампиони след оспорвани битки.

Още в първия ден от шампионата Али показа, че е претендент за титлата преодолявайки своите съперници, а във финалния ден и двамата състезатели на клуба направиха страхотни срещи и напълно заслужено ги спечелиха.

Така СК Вокил стана 100% шампион с двама Републикански шампиони по кикбокс в най тежкия стил К1.

Младите надежди на клуба не веднъж са доказвали на какво са способни, както и че с усилени тренировки и постоянство може да се постигне много.

Ето какво сподели и Председателя на клуба Галин Димов:

"Доволен съм от представянето на клуба ни като цяло. В първия ден Али беше леко неуверен и това повлия на играта му. Във финалния ден си беше взел бележка и още с удрянето на гонга игра точно това, което тренирахме през последните месеци и успехът не закъсня. Отказахме противника му още в първи рунд. Дидо също се би добре, но ми направи впечатление, че издръжливостта му не е на ниво. Ще работим здраво, за да няма повече колебания при отсъждането на победа. Екипът от Петър Петров, Радослав Колев и Светослав Димов дадоха прекрасен резултат".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).