Гонзо: Няма какво да си говорим, равенството е закономерно!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
23:29 / 25.09.2016
1009
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов не бе доволен от точката, която тимът му спечели при домакинството си на Славия в мач от 8-ия кръг на Първа лига.

Ето какво заяви пред камерата на Диема спорт Гонзо веднага след края на двубоя в Каварна:

"Не ни удовлетворява това равенство. Нашата идея беше да победим. Допускахме лесно Славия да изнася топката. Имахме ситуации от центрирания, но чисто положение не успяхме да създадем. Нормално бе да има колебания в отбора след трите загуби, които допуснахме. Няма какво да си говорим, равенството е закономерно.

"В един мач всеки един отбор може да създаде положения. Славия ни изненадваше на няколко пъти на контраатака. Ако бяхме изиграли няколко ситуации по-добре, можеше да спечелим. Някои футболисти в предни позиции обаче не показаха най-доброто от себе си".

"Сътресения в отбора няма, но нормално е тонусът да спада. Изиграхме мачовете с ЦСКА и Лудогорец добре и не заслужавахме да загубим. Все пак първенството е маратон, а не спринт. Съжалявам, че загубихме точки от Славия, защото вярвам, че сме по добрият тим от тях. Разочаровани сме, че не спечелихме, но не можем да спечелим всички мачове".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).