Младшата възраст на "моряците" продължава да гази наред

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:31 / 26.09.2016
1148
Юношите младша възраст на Черно море продължават да мачкат в Елитната ни футболна група до 17 години. В среща от 6-ия кръг младите моряци разгромиха като гости връстниците си от Локомотив Пд с категоричното 4:1.

Варненци влязоха в мача със самочувствие и в 20-ата минута Мартин Минчев откри резултата след асистенция на Йордан Радев.

Веднага след почивката домакините стигнаха до изравняване след спорна ситуация. Черно море обаче показа, че е по класният тим и в рамките само на 10 минути между 60-ата и 70-ата нанесе своя удар.

На два пъти се разписа Радослав Вичев, а с второто си попадение от дузпа Минчев узакони превъзходството на гостите.

За клубния сайт легендата на моряците Тодор Марев сподели , че е доволен от представянето на възпитаниците си на изкуствения терен на Лаута и то без капитана си и национал Лъчезар Йорданов и благодари за коректното отношение на служебните лица в двубоя.

Следващата неделя варненци, които са убедителни лидери в класирането с пълен актив от 18 точки и голова разлика 25:3, приемат от 15.30 часа състава на Спартак Плевен.

Черно море U17: Иван Дичевски, Александър Георгиев, Петър Вуцов, Александър Стефанов, Йордан Радев, Георги Топалов, Радослав Вичев, Мартин Дичев, Дани Димов /Никълас Радев/, Синан Мехмедов /Станислав Трифонов/, Мартин Минчев /Георги Вълов/.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).