Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Черноморец (Балчик) изпусна победа в последната минута
Автор: Екип Varna24.bg 11:18 / 17.10.2016Коментари (0)550
©
Локомотив (Русе) се добра до равенство 2:2 срещу един от лидерите в Североизточната трета лига Черноморец (Балчик). "Железничарите" изоставаха с 0:2 на почивката, но през второто полувреме награбиха своя противник и се върнаха в мача с два гола.

В герой за русенци се превърна опитният халф Живко Парашкевов, който първо намали резултата в 55-ата минута, а след това изравни в последната минута.

"Железничарите" и балчиклии изнесоха здрава, мъжка битка на тежкия и мокър терен на стадион "Дунав".

През първото полувреме гостите дръпнаха с два бързи гола. Първо в 25-ата минута Румен Николов засече с глава центриране в наказателното поле на домакините.

Четири минути по-късно Слави Сталев направи същото за 0:2. В тази първа част "червено-черните" така и не успяха да достигнат до чисти положения пред вратата на гостите.

Думите на наставника на Локо (Русе) Борислав Богомилов в съблекалнята на почивката очевидно са имали силен ефект, тъй като през второто полувреме на терена на стадион "Дунав" се появи един различен тим на русенци.

"Железничарите" притиснаха здраво гостите от Балчик и диктуваха събитията на терена до самия край на двубоя. Усилията им дадоха резултат в 55-ата минута, когато Живко Парашкевов намали за 1:2.

Така се достигна до драмата в последната минута. Влезлият като резерва Ивайло Кирилов центрира прецизно в наказателното поле на Черноморец и Парашкевов засече топката с глава, пращайки я неспасяемо в мрежата на гостите.

В следващия XI кръг Локомотив (Русе) ще почива, тъй като по програма трябваше да гостува на отказалия се от участие Интер (Добрич).

Следващата среща на "железничарите" в първенството ще бъде на 26 октомври, сряда, от 15:00 ч, като гост на новака "Хитрино".

Съставът на Локо (Русе): Християн Дянков, Джан Али, Атила Юмер, Александър Маринов, Борислав Джарнавлиев, Мартин Иванов, Огнян Брайнов, Живко Парашкевов /капитан/, Борислав Караиванов, Динко Станчев, Радомир Хараланов /Ивайло Кирилов, Станимир Ангелов, Алеф Караосман/.

Съставът на Черноморец (Балчик): Християн Христов, Генади Луго /капитан/, Мирослав Начев, Севдалин Стайков, Виктор Митев, Николай Иванов, Илиян Капитанов, Румен Николов, Слави Сталев, Петко Цанков, Георги Димитров.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: