Черно море гони вратаря Чанович

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:11 / 24.10.2016
1625
Черно море по всяка вероятност ще се раздели със сръбския вратар Александър Чанович през зимната пауза, довериха от лагера на моряците. 33-годишният играч загуби мястото си под рамката след привличането на чеха Пржемисъл Коварж.

За последно Чанович бе на терена преди повече от месец - при загубата с 0:1 от ЦСКА като гост, когато не се намеси убедително при попадението на армейците в послед­ните минути. След това изпадна в немилост, а в последните три мача на Черно море дори не намира място в групата, тъй като за дубльор на Коварж е ползван Емил Михайлов.

Очак­ва се договорът на Чанович с варненския клуб да бъде разтрогнат по взаимно съгласие след края на есенния полусезон, твърди "Тема спорт".

Сърбинът бе доведен на "Ти­ча" преди близо 2 години от предишния наставник Никола Спасов. Той има 16 мача за Чер­но море в А група и бе на вра­тата в историческия финал за Купата на България с Левски през май 2015 г., когато варненци вдигнаха трофея за пър­ви път.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).