Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Много неприятно! Тотален крах за Черно море в Пловдив (видео)
Автор: Екип Varna24.bg 14:54 / 28.10.2016Коментари (0)1474
© ПФК Ботев Пд
Черно море се срина при гостуването си на Ботев (Пд) и загуби тежко с 0:6 в първи осминафинал от турнира за Купата на БФС при набор 2001. Срещата се игра на естествен терен №1 в "Коматево" пред погледа на президента на "канарчетата" Ангел Палийски и бе повторение на финала от Републиканското първенство през юни.

В герой за пловдивчани се превърна Крис Добрев, който се отличи с четири попадения. По този начин нападателят продължи отличната си серия в турнира, след като в предишния кръг се отчете с 4 гола във вратата на Локомотив (Пловдив).

В 20-ата минута доминацията на ботевистите се увенча с попадение и резултатът бе открит. Момчетата на Стефан Стоянов отнеха топката в половината на Черно море и тя попадна в Кристиан Добрев, който с неспасяем удар от 20 метра прати кълбото под напречната греда.

След това попадение гостите опитаха да играят по-атакуващо и поизравниха играта. В 22-ата минута удар от малък ъгъл към вратата на Ботев мина далеч от целта.

В 26-ата минута "жълто-черните" допуснаха детинска грешка в защита и топката попадна в Мартин Минчев, който стреля от границата на наказателното поле, но ударът му прати кълбото на метър от страничния стълб.

Секунди преди края на първата част "канарчетата" нанесоха втория си удар в срещата. Димитър Тонев намери Кристиан Добрев, нападателят напредна и останал очи в очи с вратаря пусна покрай него за 2:0.

Второто полувреме стартира с пропуск на Мартин Минчев, който бе най-активен в тима на варненци. Нападателят получи топката по десния фланг и от 10 метра отправи плътен диагонален удар, но Милко Баданов се намеси блестящо и изби.

Така се стигна до 57-ата минута, в която ботевистите отбелязаха третия си гол. Кристиан Добрев получи извеждащо подаване и останал сам срещу вратаря не пропусна, оформяйки своя хеттрик - 3:0.

Головата фиеста на Кристиан Добрев продължи в 62-ата минута, когато Станислав Шопов пусна прекрасен пас зад гърба на отбраната на Черно море, а нападателят си спря топката и с топовен шут от няколко метра вкара четвъртия си гол в двубоя.

В 64-ата минута двамата си размениха местата за петия гол на Ботев. Кристиан Добрев центрира отдясно, а роденият през 2002 година халф от воле също записа името си сред голмайсторите - 5:0.

В 75-ата минута Дамян Дамянов от състава на "моряците" получи втори жълт картон и в заключителните минути гостите доиграха срещата с човек по-малко.

В 79-ата минута Даниел Иванов получи топката на 20 метра от вратата и с хубав удар оформи крайното 6:0.

Реваншът между двата тима е на 18-ти ноември от 11:00ч. във Варна.

Вижте репортаж от мача в прикаченото видео!



Още по темата: общо новини по темата: 153
04.11.2016
26.10.2016
24.10.2016
18.10.2016
17.10.2016
17.10.2016
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Илиан Илиев е най-добрият треньор в България
Футболист на Левски с най-красивия гол за 2023 година
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Георги Тошев за Гонзо: Спечели човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: