Черно море не успя да повтори подвига от Герена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
19:24 / 04.11.2016
1685
Черно море загуби от Левски с 0:1 в мач от 13-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в столицата. Така възпитаниците на Георги Иванов не успяха да повторят подвига от преди две седмици, когато прекършиха същия съперник на същия стадион с 3:2, но за Купата на България.

Единственото попадение в мача падна в 22-ата минута и бе дело на Роман Прохазка. По този начин "моряците" останаха с актив от 23 точки на 3-о място във временното класиране.

Варненци започнаха добре двубоя и първите по-сериозни ситуации в мачаа бяха пред вратата на домакините.

Още в 5-ата минута Иван Коконов получи добър пас в наказателното поле и шутира, но вратарят Йоргачевич беше на мястото си.

Две минути по-късно Георги Илиев подаде към Бакари, но неговият изстрел мина встрани от вратата

В 12-ата минута Уго Секо направи много добър пробив. Последва шут, който за пореден път бе спасен от стража на Левски.

Така се стигна до 22-ата минута, когато сините откриха резултата след стандартно положение. Това стана след изпълнение на корнер, при който топката бе центрирана в пеналта. Там Прохазка овладя покрай трима футболисти на Черно море и шутира в долния десен ъгъл на Коварж за 1:0. В момента на удара пред вратаря на "моряците" имаше футболист в син екип, който влияеше на ситуацията, но реферът не посмя да отсъди засада.

Черно море пропусна златната си възможност да изравни в 63-ата минута. Георги Илиев изпълни по перфектен начин ъглов удар и Бакари засече с глава, но топката срещата напречната греда.

Черно море игра в състав:

Пржемисъл Коварж, Михаил Венков, Пламен Николов, Стефан Станчев (90- Валентин Йосков), Ондрей Сукуп, Александър Цветков, Тодор Паланков (70- Марек Кузма), Георги Илиев, Иван Коконов, Уго Родригеш Секо, Бакари.





Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).