Младшата възраст на "моряците" победи Славия като гост

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:21 / 10.11.2016
1531
Престижен успех като гост записаха юношите младша възраст на Черно море. В среща от 12-ия кръг на Елитната ни група до 17 години варненци надиграха връстниците си от Славия с 1:0.

Двубоят се игра на един от изкуствените терени в квартал "Овча купел", а силният вятър и дъждът затрудниха действията на двата отбора.

Въпреки това моряците стигнаха до гол още в 11-ата минута, когато Синан Ахмедов бе най-съобразителен и след рикошет изпрати топката в мрежата. Малко по късно капитанът Лъчезар Йорданов уцели и гредата.

След почивката белите се опитаха да направят обрат, но отлични намеси на вратата имаше стражът на гостите Ростислав Маринов. Черноморци пък заложиха на контраатаките и също пропуснаха няколко добри възможности.

Пред клубния сайт легендата на "моряците" Тодор Марев заяви, че е доволен и от резултата и от играта на своите възпитаници, които според него са изпълнили всички тактически указания на тежкия терен.

На 14 ноември варненци, които до момента са втори във временното класиране, приемат Монтана.

Черно море U17: Ростислав Маринов, Виктор Попов, Лъчезар Йорданов, Синан Мехмедов /Александър Георгиев/, Йордан Атанасов, Йордан Радев, Георги Топалов, Радослав Вичев, Мартин Дичев, Мартин Минчев /Александър Стефанов/, Данаил Димов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).