Скандални кадри: Треньорка хваща за ушите и вдига малка гимнастичка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:15 / 11.11.2016
1253
Скандални кадри как треньорка измъчва малка гимнастичка в бургаската зала "Младост" плъзнаха в интернет. В шокиращото клипче ясно се вижда нечовешкото отношение на треньорката Елена Симеонова към една от възпитаничките й в местния клуб по художествена гимнастика "Олимпия".

Видеото е заснето от спортния журналист в бургаската телевизия "Канал 0" Петър Михайлов.

Клипчето масово се споделят във Фейсбук, като всички изразяват възмущението си от поведението на Елена Симеонова. Треньорката крещи на детето "ма" и брутално го дърпа за двете уши, повдигайки го от земята.

Освен треньор, Симеонова е и председател на клуб "Олимпия", както и член на треньорската комисия към Българската федерация по художествена гимнастика.

Впоследствие Петя Монева се оттегли от клуба и сформира нов с името "Олимпия 74", като целият екип си тръгва с нея, а Симеонова остава треньор и председател на "Олимпия", където сега очевидно тероризира гимнастичките.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).