Скандално! Извадиха играч на Черно море от националния отбор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:05 / 16.11.2016
3174
Ръководството на националния отбор на България до 19 годишна възраст съобщи, че футболистите Слави Петров (ЦСКА - София) и Валентин Йосков ("Черно море"), които бяха част от състава за първия квалификационен кръг за Европейското първенство, са дисциплинарно отстранени от отбора и няма да получават повиквателни за следващите мачове на тима.

Причина за отстраняването на резервния вратар Слави Петров е отказът му да влезе в игра, за да замени контузения си съотборник Даниел Наумов по време на днешния двубой срещу Беларус, игран на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен. Валентин Йосков е отсранен за оспорване на решенията на старши-треньора Ангел Стойков.

Определяме подобно отношение към националната фланелка за срамно и недопустимо. Обръщаме се към клубовете, в чийто редици се състезават двамата, с апел, да обърнат сериозно внимание на поведението им.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).