Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Цвети Пиронкова помага на 20 деца с аутизъм
Автор: Екип Varna24.bg 09:20 / 23.11.2016Коментари (0)801
© Instagram
"Да изиграем един сет заедно" с отбор от над 20 пловдивски деца с аутизъм, трениращи активно тенис на корт, приканва "Клуб Пловдив Оптимист Интернешънъл". Изискването за участие в подобна бъдеща надпревара е включване в благотворителния бал с призивното мото, с който ще се набират средства за екипировка на момчетата и момичетата.

Сред поканените гости е световната звезда в женския тенис Цветана Пиронкова. Събитието ще се проведе в петък, 25 ноември, от 19,30 часа в пиано-бар "Монарх", съобщи президентът на дамската организация "Клуб Пловдив Оптимист Интернешънъл" проф. д-р Диляна Вичева.

Тези деца на възраст между 9 и 18 г. тренират любимия си спорт вече четвърта година. На корта влагат цялата си енергия и страст и не просто играят, а "горят" в заниманията. Затова нека не секваме техния ентусиазъм заради липса на екипировка, а напротив - да ги улесним в тяхното хоби, което е и ефективна терапия, приканиха организаторите.

"Клуб Пловдив Оптимист Интернешънъл" предоставя на цена 45 лева благотворителни покани в полза на каузата. Сумата може да бъде платена и като вход на място в самата вечер на благотворителната проява, обясниха организаторите. Те са подготвили и атрактивна томбола.

С музикални изпълнения на сцената ще се редуват група "Social Experiment" и певецът Илко Василев. Водещ програмата ще бъде Стефи Стаменова, позната като автор, продуцент и глас на предаването "Снимката на нощта" по бившето пловдивско радио "Канал Ком". На партито ще има също много танци и караоке.

"Идеята ни е да се получи един празник на милосърдието и човечността. Нека всички, които споделят инициативата ни, се присъединят и подкрепят нещо истинско - неподправената всеотдайност на децата с аутизъм към спорта, който обичат - тениса на корт", апелира проф. д-р Диляна Вичева.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: