Министър Красен Кралев идва във Варна, за да награди световен шампион

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:12 / 30.11.2016
1392
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще награди световния шампион по кик бокс К1 за професионалисти Владимир Вълев - Питбула.

Церемонията ще се състоя тази неделя /4.12/ от 14.30 ч. в Юнашки салон. Владо ще получи специален плакет от Министерството на спорта.

На тържеството ще присъстват двамата му треньори Красимир Димов и Добромир Иванов, Петър Добрев. Ще присъстват и представители на обществения съвет по спорта, ръководители на спортни клубове и сдружения в града, както и ръководството на дирекция "Спорт".

Владо бе награден от кмета на Варна Иван Портинх с почетен знак с лента. На самата пресконференция ще се даде възможност на журналистите да зададат своите въпроси. Първия българин със Световна титла в професионалния кикбокс на WAKO PRO. ще отговори на всички. Всеки, които желае да поздрави лично шампиона може да заповяда в посочения ден и час.

Това е поредното доказателство за силата и духа на българският боец роден и отгледан в столицата на бойните спортове град Варна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).