Чанович потвърди: Напускам Черно море!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:34 / 15.12.2016
1322
Вратарят Александър Чанович потвърди информациите, че раздялата му с Черно море вече е факт. Реално сръбският футболист все още не е приключил официално взаимоотношенията си с "моряците", но е сигурно, че при началото на зимната им подготовка той няма бъде част от състава на треньора Георги Иванов.

"Аз все още не съм разтрогнал официално с Черно море, но е почти сигурно, че скоро ще съм бивш играч на клуба. Вчера се разбрахме с управата на клуба и директора г-н Маринов. Вече е сигурно, че на 9 януари, когато отборът се събира, аз няма да съм част от него", коментира 33-годишният Чанович в ефира на Диема спорт.

"Предстои ми преди всичко почивка, затова се прибирам в Сърбия. Липсват ми жената и семейството. След това ще помисля за бъдещето."

"Естествено, харесва ми тук. Имам желание да остана в България. Ако се появи някаква възможност, защо не?", завърши бъдещият свободен агент.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 2
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).