Гонзо: Не търсим нападатели, имаме си много добри

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:13 / 09.01.2017
2662
Треньорът на Черно море Георги Иванов изрази съжалението си, че отборът няма как да се върне на стадион "Тича" за пролетния полусезон в Първа лига.

Ето какво заяви специалистът преди днешната първа тренировка на отбора за 2017 година:

"Мисля, че условията в Гърция са отлични и ще проведем подготовката си там без напрежение. Ако бяхме в Турция, щяхме да бъдем притеснени заради обстановката. В момента разполагаме с 21 полеви футболисти и трима вратари".
"Не търсим нападатели. На този пост имаме добри футболисти - Бакари, Кузма, Секо и Коконов. Няма смисъл да търсим човек, който ще тренира само с нас. В момента ще наблегнем повече на физическата подготовка. На снега няма как направим извънземна подготовка".

"Беше важно да се върнем на "Тича" да играем през пролетта, но уви това няма да се случи. Ще продължим да се борим. И да отстояваме целите си. Ще гоним медалите и успех в турнира за Купата на България. Благодарен съм на феновете, които ни подкрепят дори и в Каварна, защото целият сезон фактически играем като гости."


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).