Европейски офроуд шампион стана Автомобилист №1 на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:27 / 30.01.2017
1357
Първият българин, станал европейски шампион по офроуд "Баха" - Николай Гочев, бе обявен за Автомобилист №1 на Варна за 2016 година. Пилотът, който триумфира като победител в шампионата по офроуд на Стария континент, бе отличен с най-престижната купа на тържествена церемония в Мол Варна.

Традиционното връчване на годишните автомобилни награди "Варна" събра за 13-и път в неделя вечер спортни деятели, журналисти и фенове на автомобилните спортове. Десетки майстори на волана и високите скорости, призьорите от ретро рали шампионата, офроуд пилоти и ветерани получиха купи и грамоти за постиженията си от организаторите на годишната класация - "Нептун моторспорт", "Авто мото ретро клуб - Варна", СБА и община Варна.

"Морската столица изпраща изключително силна година в автомобилните спортове", коментира водещият на церемонията и организатор на събитието Орлин Пенев и отбеляза, че победителят за 2016 г.

Николай Гочев смята през 2017 г. да се впусне и в световния офроуд шампионат. По традиция голяма част от наградените шампиони бяха дошли на церемонията с децата си, които най-много се радваха на отличията, връчени на XIII годишни автомобилни награди "Варна 2016".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).