Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Варна приема баскетболния мач на звездите, ще има огромна изненада за Черно море Тича
Автор: Екип Varna24.bg 14:35 / 23.02.2017Коментари (0)1817
©
Анкетата за избор на състезатели в 14-ото издание на баскетболния Мач на звездите започва още идния понеделник, 27 февруари, и ще продължи до 6 март. Това стана ясно на първата официална пресконференция по повод предстоящото събитие, което ще се проведе на 2 април в зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта във Варна.

За последно спортното съоръжение бе домакин на баскетболното шоу през март 2014 година, когато под един покрив бе събран шампионският тим на Черно море Солвей Соди от периода 1997-2000 година.

По традиция, участие в Мача на звездите ще вземат първите двама българи и чужденци от Националната баскетболна лига на всяка позиция, събрали най-висок вот в допитването, което ще се проведе в платформата на www.all-star.bg.

Освен на атрактивен баскетбол и много добро настроение, зрителите в "Конгресна" ще могат да се насладят и на традиционните конкурси по забивки, тройки и умения.

"Няма нищо ново във формата на тазгодишното гласуване. Участват всички играчи, които имат изиграни поне три мача този сезон. Избират се общо 20 състезатели - по десетима българи и още толкова чужденци, които се разпределят в два отбора. Тепърва предстои да Ви разкрием и имената на тимовете.

На този етап е само идея, но обмисляме цените на билетите да бъдат пуснати на стойност от по 15 лева, а част от приходите да бъдат насочени към детско-юношеската школа на Черно море Тича. Всички знаем през какви трудности премина клуба в последните години, а не бих могъл да си представя по-добра възможност да помогнем от тази. Баскетболът ни е продукт, който напоследък рядко съумяваме да "продадем". Хората са свикнали да плащат за кино, за концерти, но не и за спорт, а спортът ни има какво да даде на младото поколение", категоричен бе организационният директор на събитието Стефан Августинов.

Той обеща още изненади и приятни емоции, свързани със започналата през 2016 година кампания "Аз обичам баскетбола", която събира под един покрив известни личности с идеята да популяризират баскетбола.

"Тази година ще направим нещо още по-атрактивно, но в идните седмици тепърва предстои да ви разкрием още подробности", допълни Августинов.


Още по темата: общо новини по темата: 4
03.04.2017
31.03.2017
28.03.2017
13.03.2017






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Футболна лига за ветерани 40+ стартира във Варна
Участници от 9 държави мерят сили в Международен турнир по фигурно пързаляне край Варна
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Класиране Резултати
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: